Johnny LarsenJohnny Larsen

 - billedhugger
Hornevej 14 Tornby
9850 Hirtshals
telf. 28 34 54 28

Facebook

emailJohnny Larsens egne ord:

  '' Jeg har gennem længere tid beskæftiget mig med granitskulpturer. De fleste figurer hviler i sig selv i stenens form. Jeg henter min inspiration i naturen og mennesket, som er det centrale i mine figurer.
Jeg har, siden 1986, udstillet en lang række steder i ind og udland. Til min glæde er en lang række af mine værker opstillet i Nordjylland, hvor jeg bor."
- Johnny Larsen
Morfars kommentar:
Johnny Larsen har gennem mange år sat sit præg på Nordjylland. Se billederne her under. Hans udtryk er præget af livet ved Vesterhavet, med mange maritime motiver.
Johnny laver kun unika. Altid bør man give sig tid til at studere Johnnys statuer fra alle sider. Det er desværre ikke muligt, at gengive det hele fra alle vinkler. Og forskelligt lysindfald besværliggør også dette under fotograferingen.

Johnny Larsen; Herunder i Nørregade i Hirtshals 1997
Hirtshals

Johnny Larsen; Runddelen, Hirtshals 2002 her under:

Hirtshals


Her under er Johnny Larsens 'Beskytteren' foran Hjørring Sygehus

Beskytteren ved Hjørring Sygehus
Forfatteren Aldous Huxley skal have det sidste ord:

"Dette at blive rusket ud af sin normale opfattelses faste skure og få indblik i den ydre og indre verden i nogle få timer, der knap registreres som tid - og se disse verdener, ikke som dyr der er besat af ord og begreber, men som de bekendes direkte og betingelsesløst af hele vor bevidsthed - det er en oplevelse af uvurderlig værdi for enhver af os." - Johnny Larsen